Agentschap Overheidspersoneel

Het Agentschap Overheidspersoneel, uw HR-partner voor personeel en organisatieontwikkeling.

Als gangmaker van de HR-groep van de Vlaamse overheid werken wij aan state-of-the-art mensen en organisaties zodat u kan bouwen aan de maatschappij van morgen.

Bekijk hier voor welke producten en diensten u bij ons terecht kan.

Geen betere getuigen over onze dienstverlening dan de leidend ambtenaren en HR-professionals van de organisatie waarvoor we werken.

Lees hier wat klanten zeggen over onze dienstverlening

Via de AgO-nieuwsbrieven wordt u op de hoogte gehouden van het AgO-aanbod.
Vind hier de laatste nieuwsbrieven

Abonneer u hier op de AgO nieuwsbrieven.

De visie van Agentschap Overheidspersoneel is: We luisteren naar de uitdagingen van onze klanten en zoeken samen naar HR-oplossingen. We werken in openheid aan kwaliteit en vertrouwen door talenten en competenties te ontwikkelen en flexibel in te zetten. We geloven in de kracht van diversiteit. We tonen initiatief en durf en laten ons leiden door evidence en innovatie.

Het Agentschap Overheidspersoneel ging als nieuw agentschap van start op 1 april 2015. Binnen het agentschap worden beleidsvoorbereiding, -ondersteuning en monitoring op vlak van HR samengebracht. Dit maakt van AgO de centrale spil in een nieuw HR model voor de Vlaamse overheid.

De nieuwe werking van het Agentschap Overheidspersoneel wordt nog volop uitgebouwd. In onze productcatalogus vindt u steeds terug voor welke diensten u bij ons terecht kan. 

Heeft u vragen over ons aanbod? Stel ze via overheidspersoneel@vlaanderen.be.

Dienstverlening AgO

Het Agentschap Overheidspersoneel biedt een breed gamma aan producten en diensten rond verschillende HR- en organisatiethema’s.

Bekijk hier onze productencatalogus.

Klantengetuigenissen

Geen betere getuigen over onze dienstverlening dan de leidend ambtenaren en HR- en organisatieprofessionals van de organisatie waarvoor we werken.

Lees hier wat klanten zeggen over onze dienstverlening

Over AgO

Kom meer te weten over de verschillende afdelingen en diensten van ons agentschap en verneem wat ze voor u kunnen betekenen.
Wilt u op de hoogte blijven van nieuwigheden in ons aanbod? Abonneer u op de nieuwsbrief,

Contacteer ons

Agentschap Overheidspersoneel
Boudewijngebouw
Boudewijnlaan 30 bus 50
1000 Brussel

Telefoon: 02 553 01 00

Fax: 02 553 61 83

overheidspersoneel@vlaanderen.be

Nieuws

5 feb 2016

Ben je altijd al gebeten door het loopbaan- en beloningsbeleid en wil je dit verder uitrollen in de diensten van de Vlaamse overheid? Dan is deze functie misschien wel iets voor jou!

4 feb 2016

Waarom werken we bij de Vlaamse overheid rond de vier waarden? En hoe doen we dat dan, heel concreet? Heb jij je deze vragen al eens gesteld?

Agenda

29 feb
Koninklijke Vlaamse schouwburg (KVS) – Arduinkaan 9, 1000 Brussel

Waarom werken we bij de Vlaamse overheid rond de vier waarden? En hoe doen we dat dan, heel concreet? Heb jij je deze vragen al eens gesteld? Dan verwelkomen we je graag op 29 februari om samen naar antwoorden te zoeken.