Agentschap Overheidspersoneel

Het Agentschap Overheidspersoneel, uw HR-partner voor personeel en organisatieontwikkeling.

Als gangmaker van de HR-groep van de Vlaamse overheid werken wij aan state-of-the-art mensen en organisaties zodat u kan bouwen aan de maatschappij van morgen.

Bekijk hier voor welke producten en diensten u bij ons terecht kan.

Geen betere getuigen over onze dienstverlening dan de leidend ambtenaren en HR-professionals van de organisatie waarvoor we werken.

Lees hier wat klanten zeggen over onze dienstverlening

Via de AgO-nieuwsbrieven wordt u op de hoogte gehouden van het AgO-aanbod.
Vind hier de laatste nieuwsbrieven

Abonneer u hier op de AgO nieuwsbrieven.

De visie van Agentschap Overheidspersoneel is: We luisteren naar de uitdagingen van onze klanten en zoeken samen naar HR-oplossingen. We werken in openheid aan kwaliteit en vertrouwen door talenten en competenties te ontwikkelen en flexibel in te zetten. We geloven in de kracht van diversiteit. We tonen initiatief en durf en laten ons leiden door evidence en innovatie.

Het Agentschap Overheidspersoneel ging als nieuw agentschap van start op 1 april 2015. Binnen het agentschap worden beleidsvoorbereiding, -ondersteuning en monitoring op vlak van HR samengebracht. Dit maakt van AgO de centrale spil in een nieuw HR model voor de Vlaamse overheid.

De nieuwe werking van het Agentschap Overheidspersoneel wordt nog volop uitgebouwd. In onze productcatalogus vindt u steeds terug voor welke diensten u bij ons terecht kan. 

Heeft u vragen over ons aanbod? Stel ze via overheidspersoneel@vlaanderen.be.

Dienstverlening AgO

Het Agentschap Overheidspersoneel biedt een breed gamma aan producten en diensten rond verschillende HR- en organisatiethema’s.

Bekijk hier onze productencatalogus.

Klantengetuigenissen

Geen betere getuigen over onze dienstverlening dan de leidend ambtenaren en HR- en organisatieprofessionals van de organisatie waarvoor we werken.

Lees hier wat klanten zeggen over onze dienstverlening

Over AgO

Wilt u op de hoogte blijven wat AgO allemaal voor u kan betekenen? 

Abonneer u op de nieuwsbrief, lees de nieuwsbrieven of het jaarverslag en neem een kijkje op ons intranet. 

Contacteer ons

Agentschap Overheidspersoneel
Boudewijngebouw
Boudewijnlaan 30 bus 50
1000 Brussel

Telefoon: 02 553 01 00

Fax: 02 553 61 83

overheidspersoneel@vlaanderen.be

Nieuws

16 jun 2015

In de week van 16 tot 20 november 2015 organiseert de Vlaamse overheid voor de derde maal een Train Je Collega-week. Tijdens deze week kunnen personeelsleden kennis, ervaring en talenten delen met collega’s. Vorig jaar hadden 22 entiteiten uit 11 beleidsdomeinen en het Vlaams Parlement zich geëngageerd om binnen een week een 200-tal opleidingen aan te bieden, gegeven door 182 interne trainers, en konden we onze ambitie van 1000 deelnemers bereiken.

12 jun 2015

Op uitnodiging van de OESO gaf de coördinator Integriteitszorg van de Vlaamse overheid, Kristien Verbraeken, op 8 en 9 juni twee integriteitsworkshops aan Slovaakse collega’s in Bratislava.

Agenda

 
29 sep
nog te bepalen

Op 29 september gaat het 3D-netwerk door met als thema ‘Waarden'. Hoe laat u de waarden leven in uw afdeling, hoe werkt u naar een waardengedreven organisatie en hoe gaat u er zelf mee om? 

De bijeenkomst gaat van start met een korte toelichting. Daarna gaan we actief aan de slag en wordt u uitgenodigd om deel te nemen aan een boeiend experiment. Samen wordt onderzocht hoe kunst, en meer bepaald beweging, kan helpen om de waarden van de Vlaamse overheid in te kleuren.