Vakantieopvang

Beeld vakantieopvang

Laat jouw kind schitteren op de affiches van de vakantieopvang

Het team van de Vakantieopvang is op zoek naar leuke foto’s die de affiches voor de krokus-, paas- en zomervakantie kunnen opfleuren. Wil jij jouw kind(eren) graag zien pronken op die affiches? Je kan er zelfs een gratis opvangdag mee winnen!

Deelnemen aan de wedstrijd kan van maandag 9 t.e.m. maandag 30 november 2015.

Meer informatie over de wedstrijd en hoe je kan deelnemen vind je hier.

Inschrijven vakantieopvang kerstvakantie

Je kan je kind(eren) nog inschrijven tot en met maandag 7 december voor de vakantieopvang tijdens de kerstvakantie (21/12 tot en met 24/12).

  Inschrijven en annuleren voor opvang in alle locaties kan via de website van Top Vakantie of 02 648 98 23. Meer informatie en een handleiding is terug te vinden op www.bestuurszaken.be/vakantiewerking.

  Tijdens de kersvakantie is er geen opvang in Aalst en Mechelen, maar weet dat je ongeacht je werkplaats, gebruik kan maken van alle opvanglocaties.

  naar boven 

  Aanpassingen doen aan je inschrijvingen

  1. Log in via http://www.topvakantie.be/vlaamseoverheid
  2. Klik rechtsboven op ‘Mijn dashboard’
  3. Kies ‘bewerken’ voor de dagen dat je een wijziging wil aanbrengen.

  In het dashboard kan je ook alle documenten van de vakantieopvang terugvinden. Je kan aanpassingen doen t.e.m. de uiterste inschrijfdatum.

  naar boven 

  Vertrekdocumenten Vakantieopvang Vlaamse overheid

  Wist je dat je alle vertrekdocumenten, de badge van je kindje(s), het fiscale attest, je factuur, … kan terugvinden in ‘Mijn dashboard’ op de website van top vakantie? Je vind deze terug rechts bovenaan, na het inloggen met je gegevens, op www.topvakantie.be/vlaamseoverheid.

  naar boven

  Klantentevredenheidsonderzoek 2015

  Vanaf maandag 17 augustus kon je je mening over de vakantieopvang kwijt via ons jaarlijks klantentevredenheidsonderzoek.

  Schreef je jouw kind(eren) in voor de vakantieopvang tijdens de zomermaanden? Dan kreeg je een link in jouw mailbox om deel te nemen aan de enquête. Deelnemen kon tot en met maandag 7 september. Dit najaar kan je de resultaten nalezen op onze website.

  Benieuwd naar de resultaten van de voorbije jaren? Neem dan zeker een kijkje op deze pagina: https://www.bestuurszaken.be/klantentevredenheidsonderzoek

  naar boven

  Inschrijven

  Inschrijven voor opvang doe je via de www.topvakantie.be/vlaamseoverheid.

  Meer informatie

  E-mail: vakantieopvang@vlaanderen.be
  Tel: 02 553 60 42